Descàrrega app Montserrat Info
Portal de transparència

Montserrat debatrà sobre oportunitats i reptes en els municipis metropolitans

Cartel Jornada UV Cátedra Cultura Territorial MontserratEl dilluns 18 de desembre, la Casa de la Cultura de Montserrat (c/ Dos de Maig, 4) acollirà el simposi Oportunitats i Reptes Territorials en Municipis Metropolitans, organitzat per la Càtedra de Cultura Territorial Valenciana, la Universitat de València i l’Ajuntament de Montserrat. Les inscripcions són gratuïtes, en la pàgina http://projeccio.uv.es.

L’acte s’inaugurarà a les 18.00 hores, amb els parlaments de les autoritats i organitzadors: Josep Vicent Boira i Maiques, secretari autonòmic d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori; Josep Maria Mas i Garcia, alcalde de Montserrat; Jorge Hermosilla Pla, vicerector de Participació i Projecció Territorial de la Universitat de València; i Joaquín Farinós Dasí, director de la Càtedra de Cultura Territorial Valenciana.

En les quatre conferències previstes es discutirà sobre aspectes fonamentals dels municipis metropolitans, com és el cas de Montserrat. Enrique Peiró Sánchez-Manjavacas en farà un primer diagnòstic i propostes per a Montserrat a partir d’una unitat didàctica treballada amb l’alumnat de 3r d’ESO de l’IES Alcalans. A continuació, Enrique Antequera Terroso se centrarà en els problemes de mobilitat i accessibilitat. Francesc Hernández Sancho parlarà d’un element cabdal als municipis com és la gestió de l’aigua. I, finalment, Josep Vicent Pitxer exposarà estratègies i pactes territorials per al desenvolupament local a partir de la realitat de Montserrat. En acabat, s’obrirà un torn de paraula per tal que les persones assistents puguen dir-hi la seua i interpel·lar els conferenciants amb preguntes i opinions.

Imprimeix Correu-e

banner imatges futur

Logo FSE

PROGRAMES D'OCUPACIÓ

logo sempre teua

 •   Ací Estem

    Plaça Esglesia n1
    Montserrat 46192 (València)

    962 988 000
    962 998 058

    Segueix-nos

 •   Contacta

 •   Contacta

 •   Segueix-nos

    Ací Estem

    Plaça Esglesia n1
    Montserrat 46192 (València)

    962 988 000
    962 998 058

Datos de mapasDatos de mapas ©2015 Google
Datos de mapas
Datos de mapas ©2015 Google
Datos de mapas ©2015 Google