Descàrrega app Montserrat Info
Portal de transparència

Urbanisme i Medi Ambient • Telèfon:
  962 999 136 - ext. 105
  Fax:
  962 998 058
  A/e:
  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  Horari:
  de dilluns a divendres, de 9.00 a 13.00 h
  Adreça:
  Plaça de l’Església, 1, 46192 Montserrat

  Des d'aquesta àrea es gestionen i controlen assumptes tan importants com la creació del Pla General d'Ordenació Urbana (PGOU), el planejament i les diferents actuacions urbanístiques en sòl pertanyent al territori de Montserrat, la gestió i l’aprovació de llicències d'obres particulars o la gestió i el control de l'ocupació de la via pública.

  • Punt d’informació urbanística, tràmits de llicències d’obra, segregació i activitat, entre d’altres.
  • Canvis de titularitat d’activitat.
  • Informes de reclamacions patrimonials.
  • Cementeri municipal.
  • Tramitacions de subvencions a particulars en matèria d’infraestructures.
  • Coordinació tècnica amb empreses subministradores de serveis urbanístics: subministrament elèctric, telecomunicacions, gas natural, etc.


NOTÍCIES

S'executen millores al polígon industrial Les Valletes

GVA IVACEEl projecte finançat per l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), d’acord amb les ajudes per a projectes d'inversió per a la millora, modernització i dotació d'infraestructures i serveis en polígons, àrees industrials i enclavaments tecnològics per als exercicis de 2018 i 2019, recull una sèrie d'actuacions de millora, modernització i dotació d'infraestructures i serveis al polígon industrial Les Valletes de Montserrat amb les quals es millorarà la qualitat i oportunitats que ofereix aquest espai industrial, clau per al desenvolupament del municipi i del conjunt de la subcomarca. S'ha incidit especialment en actuacions centrades en els vials perimetrals i zones d'accés al polígon, de manera que es beneficia el conjunt d'usuaris i empreses situades en aquest emplaçament alhora que es millora la seua targeta de presentació.
 
L’actuació consisteix principalment en l’execució de l’obra civil necessària per a la creació d’un carril bici i de vianants que es disposa al llarg de tot el carrer dels Fornillers i part del carrer d'Arts Gràfiques del polígon industrial, que servirà de connexió entre l'actual carril bici del barranc de l’Agroix de Montserrat i el carril bici existent al costat de la carretera CV-405 a Montroi.

Per altre costat, es preveu la implantació d’un sistema d’enllumenat eficient de tecnologia LED, que segons els estudis realitzats reduirà en més d’un 80 % els consums energètics actuals, així com les emissions de CO2 a l’atmosfera. Així mateix s'executaran altres actuacions complementàries relacionades amb el cicle integral de l’aigua, la millora de la jardineria i la disposició d'infraestructura per a la implantació de fibra òptica i altres serveis.

IMG 20190114 095833 992x744

IMG 20181220 230453 992x744

Imprimeix Correu-e

Modificació de l'accés al CEIP Evaristo Calatayud per obres

Accés collegiAtés que s'estan executant les obres de millora i urbanització del carrer del Doctor Marañón, es comunica a tota la comunitat educativa d'Infantil i Primària que les entrades i eixides al CEIP Evaristo Calatayud hauran de fer-se, tant a peu com amb vehicle, a través dels carrers del Pintor Bauset, d'Ausiàs March, de Josep Iturbi i de Llevant i pel camí de la Mina.

Esperem que la situació es puga normalitzar a final d'octubre. Disculpeu les molèsties.

L'alcalde
Josep Maria Mas i Garcia

Imprimeix Correu-e

Visites educatives a la planta de Guadassuar

ConsorciEl Consorci Ribera i Valldigna organitza visites gratuïtes per a escolars i associacions dels municipis que integren el consorci al Complex de Valoració de Residus Domèstics de Guadassuar. De moment, fins al 31 de juliol es prioritzarà una visita només per municipi, bé de col·legis o d'entitats locals. La resta de peticions es podrien programar de setembre en avant. En cada visita, podran participar un màxim de 55 persones, que seran guiades per dos educadores durant aproximadament 90 minuts.

Per a sol·licitar les visites, cal enviar un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i indicar el nom de la persona responsable, una adreça electrònica de contacte i un número de telèfon per a programar la visita.

31964099 2061122280796347 7826838634304110592 n

Imprimeix Correu-e

S’inicia el termini d’informació pública del nou PGOU de Montserrat

Des del dia 12 de desembre de 2017 s’ha obert el termini d’exposició al públic del nou Text Refós del Pla General d'Ordenació Urbana de Montserrat, per acord del Ple de l'Ajuntament de Montserrat de data 30 de novembre de 2017, tot això de conformitat amb l'article 83.2.a de la Llei 16/2005, de 30 de desembre, de la Generalitat, Urbanística Valenciana. El document estarà exposat durant 45 dies hàbils a comptar de l'endemà de la publicació del corresponent anunci en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV núm. 8187, de data 11/12/2017).

Durant aquest termini, el document diligenciat i complet estarà disponible perquè qualsevol persona interessada puga consultar-lo en horari d'oficines, de 9.00 a 14.00 hores, de dilluns a divendres, a les dependències municipals, situades a la plaça de l'Església número 1 (46192 Montserrat). Durant aquest període es podran presentar les al·legacions, observacions i suggeriments que s'estimen oportuns. Les al·legacions, suggeriments i observacions es podran dirigir al Registre General d'Entrada de l'Ajuntament de Montserrat (departament d'Urbanisme-Planejament), situat a la plaça de l'Església número 1 (46192 Montserrat), telèfon 96 298 80 00 i fax 96 299 80 58. Durant el període d'informació pública, l'equip redactor del Text Refós del Pla General d'Ordenació Urbana atendrà les consultes del públic a l'ajuntament de Montserrat, els divendres, en horari de 10.00 h a 14.00 hores.

Així mateix, la documentació es podrà consultar a la pàgina web de l'Ajuntament de Montserrat punxant en la imatge següent:

PGOU13

Imprimeix Correu-e

Montserrat debatrà sobre oportunitats i reptes en els municipis metropolitans

Cartel Jornada UV Cátedra Cultura Territorial MontserratEl dilluns 18 de desembre, la Casa de la Cultura de Montserrat (c/ Dos de Maig, 4) acollirà el simposi Oportunitats i Reptes Territorials en Municipis Metropolitans, organitzat per la Càtedra de Cultura Territorial Valenciana, la Universitat de València i l’Ajuntament de Montserrat. Les inscripcions són gratuïtes, en la pàgina http://projeccio.uv.es.

L’acte s’inaugurarà a les 18.00 hores, amb els parlaments de les autoritats i organitzadors: Josep Vicent Boira i Maiques, secretari autonòmic d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori; Josep Maria Mas i Garcia, alcalde de Montserrat; Jorge Hermosilla Pla, vicerector de Participació i Projecció Territorial de la Universitat de València; i Joaquín Farinós Dasí, director de la Càtedra de Cultura Territorial Valenciana.

En les quatre conferències previstes es discutirà sobre aspectes fonamentals dels municipis metropolitans, com és el cas de Montserrat. Enrique Peiró Sánchez-Manjavacas en farà un primer diagnòstic i propostes per a Montserrat a partir d’una unitat didàctica treballada amb l’alumnat de 3r d’ESO de l’IES Alcalans. A continuació, Enrique Antequera Terroso se centrarà en els problemes de mobilitat i accessibilitat. Francesc Hernández Sancho parlarà d’un element cabdal als municipis com és la gestió de l’aigua. I, finalment, Josep Vicent Pitxer exposarà estratègies i pactes territorials per al desenvolupament local a partir de la realitat de Montserrat. En acabat, s’obrirà un torn de paraula per tal que les persones assistents puguen dir-hi la seua i interpel·lar els conferenciants amb preguntes i opinions.

Imprimeix Correu-e

banner imatges futur

Logo FSE

PROGRAMES D'OCUPACIÓ

logo sempre teua

 •   Ací Estem

    Plaça Esglesia n1
    Montserrat 46192 (València)

    962 988 000
    962 998 058

    Segueix-nos

 •   Contacta

 •   Contacta

 •   Segueix-nos

    Ací Estem

    Plaça Esglesia n1
    Montserrat 46192 (València)

    962 988 000
    962 998 058

Datos de mapasDatos de mapas ©2015 Google
Datos de mapas
Datos de mapas ©2015 Google
Datos de mapas ©2015 Google