Descàrrega app Montserrat Info
Portal de transparència

Policia Local

 • Telèfon:
  962 999 205
  Fax:
  962 998 058
  A/el:
  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  Horari:
  de dilluns a divendres, de 9.00 a 13.00 h
  Adreça:
  Plaça de l’Església, 1, 46192 Montserrat

  La Policia Local de Montserrat és un institut armat, de naturalesa civil, amb estructura i organització jerarquitzada que presta, dins del marc de la Llei de Forces i Cossos de Seguretat, les funcions de trànsit, policia administrativa, seguretat ciutadana i policia judicial.

 • Protegir les autoritats de les corporacions locals, i vigilància o custòdia dels seus edificis i instal·lacions.
  • Ordenar, senyalitzar i dirigir el trànsit en el nucli urbà, d'acord amb el que estableixen les normes de circulació.
  • Instruir atestats per accidents de circulació dins del nucli urbà.
  • Policia administrativa, pel que fa a les ordenances, bans i altres disposicions municipals dins de l'àmbit de la seua competència.
  • Participar en les funcions de policia judicial, en la forma que estableix l'article 29.2 d'aquesta Llei La prestació d'auxili, en els casos d'accident, catàstrofe o calamitat pública, participant, en la forma prevista a les lleis, en l'execució dels plans de protecció civil.
  • Efectuar diligències de prevenció i totes les actuacions per evitar la comissió d'actes delictius en el marc de col·laboració establert en les juntes de seguretat.
  • Vigilar els espais públics i col·laborar amb les forces i cossos de seguretat de l'Estat i amb la policia de les comunitats autònomes.
  • La protecció de les manifestacions i el manteniment de l'ordre en grans concentracions humanes, quan la Policia siga requerida per a això.
  • Cooperar en la resolució dels conflictes privats quan siguen requerits per a això.
  • Atenció a les víctimes de violència de gènere.


NOTÍCIES

Jornades sobre ús responsable de material pirotècnic

artificisL’Ajuntament de Montserrat, des de la Regidoria d’Educació i Formació, junt amb la Policia Local i l’Espai Familiar de Montserrat han organitzat unes jornades sobre prevenció d’accidents en l’ús de material pirotècnic en menors d’entre 10 i 16 anys.

Estrenaran la jornada l'alumnat de 5é i 6é del CEIP Evaristo Calatayud de Montserrat, el proper dimecres 2 de març, a la Casa de la Cultura del municipi. Els seguiran l’alumnat d’Educació Secundària Obligatòria de l’IES Alcalans el divendres 11 de març.

Els menors coneixeran els diferents tipus de petards que existeixen (classe I, II, III i IV) i quines edats deuen tenir per a utilitzar-los. A més, parlarem dels principals perills que presenten i les mesures de seguretat que deuen complir quan els manipulen o quan els emmagatzemen a casa.

A través de la informació i la formació sobre el correcte ús d’aquest material, es pretén conscienciar a la població de la necessitat de fer un ús responsable per minimitzar els possibles riscos d’accidents.

Imprimeix Correu-e

La ITV mòbil, de nou, a Montserrat

itvL'11 de febrer,a  les 11.30 hores, està previst que arribe la unitat mòbil de la inspecció tècnica de vehicles (ITV) fins al 20 de març de 2015. S'instal·larà el carrer de la Ribera Alta de Montroi i l'horari serà de dilluns a dijous, de 9.00 a 17.30 hores. Els divendres i les vespres de festius l'horari serà de matí, de 9.00 a 14.30 hores.

Imprimeix Correu-e

La direcció de trànsit més a prop teu

dgtA partir del 19 de novembre la Direcció de Trànsit de València i Alzira atendran amb cita prèvia. Tota aquella persona que haja de fer algun tràmit relacionat amb vehicles, conductors o sancions, haurà de sol·licitar cita prèvia per telèfon al 060 o entrar en www.dgt.es 
Des de demà, dia 12 de novembre, ja podeu reservar hora. Aquesta mesura pretén millorar el servei d'atenció al ciutadà i estalviar temps d'espera.

Imprimeix Correu-e

banner imatges futur

Logo FSE

PROGRAMES D'OCUPACIÓ

logo sempre teua

 •   Ací Estem

    Plaça Esglesia n1
    Montserrat 46192 (València)

    962 988 000
    962 998 058

    Segueix-nos

 •   Contacta

 •   Contacta

 •   Segueix-nos

    Ací Estem

    Plaça Esglesia n1
    Montserrat 46192 (València)

    962 988 000
    962 998 058

Datos de mapasDatos de mapas ©2015 Google
Datos de mapas
Datos de mapas ©2015 Google
Datos de mapas ©2015 Google