Servei actualitzat de TV en internet

video-playerDesde l'Ajuntament hem actualitzat el servei que oferíem de televisió per internet. A partir d'ara s'oferirà la mateixa programació que es dona en la televisió Local. D'aquesta manera l'accés als continguts en directe com son els plens, la Setmana Internacional de Música de Cambra o els bous al carrer entre altres, es podran vorer més enllà del nucli urbà. A través d'internet arribarà a tot el món que vullga gaudir.

S'està estudiant de cara a un futur oferir diferents tipus de continguts per a que si algú no pot vore-ho en directe el puga vorer en altre horari. Quan s'amplie el servei sereu degudament informats. Com tot servei que comença pot haver alguna incidència, preguem que tingau paciència i s'informe dels problemes al correu electrónic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., gràcies.

Podeu accedir a la pàgina desde aquest enllaç i sempre desde el banner que està en la portada de la web de l'ajuntament.

Imprimeix