Descàrrega app Montserrat Info
Portal de transparència

Obert el termini d’inscripció per als cursos de monitor/a d’activitats de temps lliure de juny i juliol

curs MAT 1La Regidoria d’Educació, Formació i Joventut obri el termini per a inscriure’s als cursos de monitor/a d’activitats de temps lliure educatiu infantil i juvenil que es realitzaran al municipi.

Enguany es realitzaran dos cursos: un durant el mes de juny i l’altre, durant el mes de juliol. A través d'aquests cursos, les persones participants podran adquirir els coneixements i competències necessaris per a poder treballar en l’oci educatiu al temps lliure amb infants i joves. És una formació acreditada que habilita per a poder treballar a escoles d'estiu, de Pasqua i de Nadal, albergs, campaments, ludoteques, hotels, creuers...

INFORMACIÓ GENERAL

Requisits: Les persones participants ha de tindre com a mínim 16 anys complits abans de la data d'inici del curs. Posteriorment, per a rebre el diploma de Monitor/a d'Activitats de Temps Lliure Educatiu Infantil i Juvenil, hauran de ser majors d'edat.
 
Descripció del curs: El curs té una durada total de 310 hores, repartides en tres mòduls teòrics de 150 hores i un pràctic de 160 hores, segons la normativa vigent.
 
Titulació: En finalitzar el període de formació, aquells participants que hagen superat la fase teòrica i pràctica, rebran un títol oficial de Monitor/a d’Activitats de Temps Lliure Educatiu Infantil i Juvenil acreditat per l'IVAJ, Generalitat Jove.

Lloc de realització: Montserrat.

Les inscripcions s’han de realitzar a través de la seu electrònica de l’Ajuntament de Montserrat  https://montserrat.sedelectronica.es/info.0 o contactant amb l'adreça electrònica Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Preu: 100 euros. Hi ha la possibilitat de fraccionar-ne el pagament en dos terminis.

Pagament: Una vegada tancat el període d’inscripció ens posarem en contacte amb totes les persones inscrites per tal de donar-los informació sobre el pagament del curs.

Places: Les places són limitades. El curs no s’impartirà si no hi ha, almenys, 10 persones inscrites. En cas que les persones inscrites superen les places disponibles, s’acceptaran les matrícules per ordre d’inscripció. Aquelles persones que es queden fora passaran a formar part d’una llista d’espera.

CURS JUNY

- Data: Del 27 de maig al 28 de juny de 2019.
- Horari: De dilluns a divendres, de 9.15 a 13.15 hores. Durant el mes de maig (del 27 al 31 de maig) l'horari serà de 9.15 a 12.15 h.
- El termini d’inscripció per al curs finalitza el 13 de maig.
 
CURS JULIOL

- Data: De l’1 de juliol al 31 de juliol de 2019.
- Horari: De dilluns a divendres, de 9.30 a 13.30 hores.
- El termini d’inscripció per al curs finalitza el 17 de maig.

Per a més informació, escriure a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
 

Imprimeix Correu-e

banner imatges futur

Logo FSE

PROGRAMES D'OCUPACIÓ

logo sempre teua

 •   Ací Estem

    Plaça Esglesia n1
    Montserrat 46192 (València)

    962 988 000
    962 998 058

    Segueix-nos

 •   Contacta

 •   Contacta

 •   Segueix-nos

    Ací Estem

    Plaça Esglesia n1
    Montserrat 46192 (València)

    962 988 000
    962 998 058

Datos de mapasDatos de mapas ©2015 Google
Datos de mapas
Datos de mapas ©2015 Google
Datos de mapas ©2015 Google