Les jornades Viàriament arriben al CEIP Evaristo Calatayud

Viàriament 2018 cartell CEIPDel 10 al 13 d’abril s’instal·larà al col·legi públic Evaristo Calatayud un parc mòbil de bicicletes amb motiu de les jornades Viàriament, adreçades als escolars de Montserrat. Es tracta d’una iniciativa que posa en marxa l’Ajuntament de Montserrat, des de la Regidoria d’Educació, Formació i Joventut, en col·laboració amb l’Espai Familiar, la Policia Local, Aviva Montserrat, l’Escola Infantil Municipal, el CEIP Evaristo Calatayud i la DGT.

Així, fent ús del parc mòbil de bicicletes, l’alumnat participant aprendrà de forma lúdica i participativa a conéixer, complir i respectar els diferents elements dels seu entorn viari, el significat dels distints tipus de senyals, les funcions de la policia local i com circular correctament a peu, en bicicleta, cotxe o transport escolar. A més, cada aula rebrà dos exemplars dels cartells Circulem en valencià, editats per la Unitat de Normalització Lingüística de la Diputació de València.

L'objectiu general de la campanya és incrementar la pròpia seguretat i aconseguir una ciutadania, sobretot la més jove, cada vegada més conscienciada, més informada, més reflexiva, més dialogant i més responsable. En la jornada es transmet la importància de les actituds, els valors i les normes de comportament viari que fomenten la consciència ciutadana, la convivència i la seguretat, de manera que es treballa la prevenció d’incidents i la millora de la mobilitat al nostre municipi.

Imprimeix