Descàrrega app Montserrat Info
Portal de transparència

Educació i Formació

 • Telèfon:

  Fax:
  962 998 058
  E-mail:

  Horari:

  Adreça:


NOTÍCIES

Torna l'Escola d'Estiu de Montserrat

cartell escola destiu 2019 1L'Escola d'Estiu de Montserrat és un servei de gestió municipal que depén de la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Montserrat.

A qui va adreçada?

L'Escola d'Estiu és per a xiquets i xiquetes d'1 a 12 anys.

En quina data tindrà lloc?

Opcional juny (mínim 10 alumnes): 21, 25, 26,27 i 28 de juny (40 euros)
Opcional setembre (mínim 10 alumnes): del 2 al dia anterior a l’inici del curs d’infantil i primària (40 euros)
Juliol: de l’1 al 30; 1a quinzena, de l’1 al 15; 2a quinzena, del 16 al 30.
Agost: de l'1 al 30; 1a quinzena, de l'1 al 14; 2a quinzena, del 19 al 30.

Què val?

Té un cost de mensual de 80 euros i els períodes quinzenals, 40 euros.
*Les quinzenes no es determinaran de forma discrecional; les persones interessades hauran de respectar els períodes.


On es f a?

Tindrà lloc a l'Escola Infantil Municipal i al centre educatiu del carrer d'Alfredo Garcia, número 30.

Quin horari tindrà?

Juny i setembre de 9.00 a 13.30.
Juliol i agost sense menjador de 9.00 a 13.30.

Hi ha servei de menjador? Hi ha servei d'escola matinera?


Si hi ha com a mínim 10 alumnes inscrits, hi haurà servei de menjador. El cost serà de 100 euros.

* La possibilitat d'inscripció en el servei de menjador quinzenal està limitat a les persones que assistisquen a l'escola d'estiu quinzenal.
Si hi ha com a mínim 10 alumnes inscrits, hi haurà servei d'escola matinera. El cost serà de 25 euros.

Horari menjador:
13.30-15.30

Horari escola matinera: 8.00-9.00

On puc apuntar el meu fill o filla?

Per a formalitzar la matrícula has de presentar l'imprés de sol·licitud de matrícula en l'Ajuntament, per registre d'entrada, del 3 fins al 14 de juny, per al període de juny; i per als períodes de juliol, agost i setembre, del 3 al 20 de juny.

On ho he de pagar?

En qualsevol entitat bancària, però abans has de demanar el document per a l'autoliquidació que et facilitaran a l'Ajuntament. Si ho prefereixes, podràs pagar amb targeta en el mateix moment de presentar la matrícula.


On puc aconseguir el full de sol·licitud?

Des d'ací te'l pots descarregar en format PDF i emplenar-lo. També el trobaràs en el punt d'informació de l'Ajuntament o a l'Escola Infantil Municipal.Encara tinc dubtes, què faig?

Podeu parlar amb la persona que ho coordina, la directora de l'Escola Infantil Municipal, al carrer d'Alfredo Garcia, número 30. Telèfon: 96 299 98 37.

Imprimeix Correu-e

Es publica el llistat definitiu d'alumnat admés en l'EIM per al curs 2019-2020

Escola Infantil MunicipalEs publica el llistat provisional d'alumnat admés en l'Escola Infantil Municipal per al curs 2019-2020.

Podeu consultar el llistat fent clic ací.

En data 16 de maig, es publica el llistat definitiu d'alumnat admés.

Podeu consultar-lo fent clic ací.  

La formalització de la matrícula serà del 17 al 24 de maig a l'Escola Infantil Municipal, en horari de 9 a 12 i de 15 a 16.30 horas.
Caldrà adjuntar la documentació següent:
- Dos fotografies mida carnet del xiquet o xiqueta
- Una fotocòpia del full de vacunes
- Una fotocòpia del full de les dades del número de compte bancari, per a domiciliar-ne els rebuts
- Una fotocòpia de la targeta sanitària SIP del xiquet o xiqueta

Imprimeix Correu-e

Jornades «Viàriament» al CEIP Evaristo Calatayud

Jornades eduvialAquesta setmana, el CEIP Evaristo Calatayud ha rebut una nova edició de «Viàriament», les jornades d’educació viària adreçades a l’alumnat de l’Escola Infantil Municipal i del CEIP Evaristo Calatayud. Es tracta d’una campanya que posa en marxa l’Ajuntament de Montserrat, des de la Regidoria d’Educació, Formació i Joventut, en col·laboració amb l’Espai Familiar, la Policia Local, Aviva Montserrat, l’Escola Infantil Municipal, el CEIP Evaristo Calatayud i la DGT.

Durant aquesta setmana, fent ús del parc mòbil de bicicletes, l’alumnat del CEIP Evaristo Calatayud aprendrà de forma lúdica i participativa a complir i respectar els diferents elements del seu entorn viari, a conéixer el significat dels distints tipus de senyals, les funcions de la Policia Local i com circular correctament a peu, en bicicleta, en cotxe o en transport escolar.

L'objectiu general de la campanya és incrementar la pròpia seguretat i aconseguir una ciutadania, sobretot la més jove, cada vegada més conscienciada, més informada, reflexiva, dialogant i responsable. I també, transmetre'ls la importància de les actituds, els valors i les normes de comportament viari que fomenten la consciència ciutadana, la convivència i la seguretat, i treballar així en la prevenció d’incidents i la millora de la mobilitat al nostre municipi.

Imprimeix Correu-e

«Disciplina positiva», xarrada al CEIP Evaristo Calatayud

Kinder 1 Generosity 1 1La Regidoria d'Educació, Formació i Joventut, a través de l'Espai Familiar de Montserrat i en col·laboració amb el CEIP Evaristo Calatayud, ha preparat una xarrada gratuïta sobre disciplina positiva, adreçada a famílies amb ganes d'aprendre, de descobrir i d'implementar ferramentes d'educació basades en el respecte mutu i en la col·laboració de manera ferma i amable. 

La xarrada tindrà lloc el pròxim dijous 16 de maig, a les 15.00 h, a la biblioteca del CEIP Evaristo Calatayud. 

Per a més informació, podeu escriure a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Imprimeix Correu-e

Obert el termini d’inscripció per als cursos de monitor/a d’activitats de temps lliure de juny i juliol

curs MAT 1La Regidoria d’Educació, Formació i Joventut obri el termini per a inscriure’s als cursos de monitor/a d’activitats de temps lliure educatiu infantil i juvenil que es realitzaran al municipi.

Enguany es realitzaran dos cursos: un durant el mes de juny i l’altre, durant el mes de juliol. A través d'aquests cursos, les persones participants podran adquirir els coneixements i competències necessaris per a poder treballar en l’oci educatiu al temps lliure amb infants i joves. És una formació acreditada que habilita per a poder treballar a escoles d'estiu, de Pasqua i de Nadal, albergs, campaments, ludoteques, hotels, creuers...

INFORMACIÓ GENERAL

Requisits: Les persones participants ha de tindre com a mínim 16 anys complits abans de la data d'inici del curs. Posteriorment, per a rebre el diploma de Monitor/a d'Activitats de Temps Lliure Educatiu Infantil i Juvenil, hauran de ser majors d'edat.
 
Descripció del curs: El curs té una durada total de 310 hores, repartides en tres mòduls teòrics de 150 hores i un pràctic de 160 hores, segons la normativa vigent.
 
Titulació: En finalitzar el període de formació, aquells participants que hagen superat la fase teòrica i pràctica, rebran un títol oficial de Monitor/a d’Activitats de Temps Lliure Educatiu Infantil i Juvenil acreditat per l'IVAJ, Generalitat Jove.

Lloc de realització: Montserrat.

Les inscripcions s’han de realitzar a través de la seu electrònica de l’Ajuntament de Montserrat  https://montserrat.sedelectronica.es/info.0 o contactant amb l'adreça electrònica Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Preu: 100 euros. Hi ha la possibilitat de fraccionar-ne el pagament en dos terminis.

Pagament: Una vegada tancat el període d’inscripció ens posarem en contacte amb totes les persones inscrites per tal de donar-los informació sobre el pagament del curs.

Places: Les places són limitades. El curs no s’impartirà si no hi ha, almenys, 10 persones inscrites. En cas que les persones inscrites superen les places disponibles, s’acceptaran les matrícules per ordre d’inscripció. Aquelles persones que es queden fora passaran a formar part d’una llista d’espera.

CURS JUNY

- Data: Del 27 de maig al 28 de juny de 2019.
- Horari: De dilluns a divendres, de 9.15 a 13.15 hores. Durant el mes de maig (del 27 al 31 de maig) l'horari serà de 9.15 a 12.15 h.
- El termini d’inscripció per al curs finalitza el 13 de maig.
 
CURS JULIOL

- Data: De l’1 de juliol al 31 de juliol de 2019.
- Horari: De dilluns a divendres, de 9.30 a 13.30 hores.
- El termini d’inscripció per al curs finalitza el 17 de maig.

Per a més informació, escriure a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
 

Imprimeix Correu-e

banner imatges futur

Logo FSE

PROGRAMES D'OCUPACIÓ

logo sempre teua

 •   Ací Estem

    Plaça Esglesia n1
    Montserrat 46192 (València)

    962 988 000
    962 998 058

    Segueix-nos

 •   Contacta

 •   Contacta

 •   Segueix-nos

    Ací Estem

    Plaça Esglesia n1
    Montserrat 46192 (València)

    962 988 000
    962 998 058

Datos de mapasDatos de mapas ©2015 Google
Datos de mapas
Datos de mapas ©2015 Google
Datos de mapas ©2015 Google