Descàrrega app Montserrat Info
Portal de transparència

Educació i Formació

 • Telèfon:

  Fax:
  962 998 058
  E-mail:

  Horari:

  Adreça:


NOTÍCIES

La IV Fira Aèria arriba aquest divendres 18 de maig

lfaLa Fira Aèria, promoguda per la Universitat de València, el Centre de Formació, Innovació i Recursos Educatius (CEFIRE) de la Generalitat Valenciana, Las Naves Centre d’Innovació (Ajuntament de València) i El Caleidoscopio és un dels projectes educatius d’innovació de major envergadura a la Comunitat Valenciana.

La fira inclourà tres zones diferenciades. La primera, amb 45 estands corresponents a cadascun dels centres, i on l’alumnat exhibirà els seus drons i pòsters amb les aplicacions proposades. La segona consisteix en tres sales que funcionaran simultàniament, i en les quals cada centre exposarà públicament els avantatges socials del seu projecte, mentre que la tercera són les pistes on es farà una demostració de vol.

La Fira Aèria començarà a les 9 hores i es preveu que acabe a les 13.30. A les 12 hores tindrà lloc l’acte de presentació, a la Sala de Graus de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria. Hi participaran Pedro Sigler Vizcaíno, cap del Servei de Formació del Professorat de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport; Paula Marzal, directora de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria de la Universitat de València; un representant de Las Naves Centre d’Innovació; Ricardo Domínguez, director d’El Caleidoscopio; i els regidors d’Educació de municipis valencians que han participat en la Fira Aèria. La IV edició del projecte va arrancar el novembre i hi han participat vora 3.000 estudiants i 150 professores i professors valencians.

Els drons i projectes que es mostraran divendres 18 de maig giren al voltant de diferents objectius: assistència a serveis socials, ajuda a persones majors amb mobilitat reduïda, control de plagues en camps i ajuda a agricultors, drons de difusió turística i del patrimoni històric, o uns altres per a ajuda en assistència bàsica i de primers auxilis en serveis mèdics i de salvament marítim. Uns altres dels objectius dels drons que es presentaran són l’ajuda als serveis de bombers, el manteniment de nuclis urbans històrics, el suport en accidents de trànsit i el control d’aquests. També es mostraran drons de rescat o uns altres per a aportar solucions a les diferents realitats locals.

feria aérea 2018 VAL

Imprimeix Correu-e

Preinscripció i matrícula a l'EIM per al curs 2018-2019

logoEIM
Es publica el llistat provisional d'alumnat admés en l'Escola Infantil Municipal per al curs 2018-2019.

Podeu consultar el llistat fent clic ací.

En data 16/05/2018, es publica el llistat definitiu, advertits i corregits alguns errors.

Podeu consultar el llistat definitiu fent clic ací.

La formalització de la matrícula serà del 17 al 24 de maig a l'Escola Infantil Municipal, en horari de 9 a 12 i de 15 a 17.30 horas. Caldrà adjuntar la documentació següent:

- Dos fotografies mida carnet del xiquet o xiqueta

- Una fotocòpia del full de vacunes

- Una fotocòpia del full de les dades del número de compte bancari, per a domiciliar-ne els rebuts

Imprimeix Correu-e

S'obri la matrícula en l'EIM per al curs 2018-2019

cartell matricula escola infantil 2018 2019 AvivaJa podeu matricular els vostres fills i filles a l'Escola Infantil Municipal de Montserrat
 
A qui va dirigida l’Escola Infantil Municipal?
 
L'EIM atén xiquets i xiquetes de 0 a 3 anys.
 
Quin serveis ofereix l’EIM?
 
Servei educatiu: 9.00-12.30 i 15.00-17.30 h
Servei d'escola matinera: 8.00-9.00
Servei de menjador: 12.30-15.00 (cuina pròpia)
 
Vols conéixer les instal·lacions de l’EIM?
 
El dia 3 de maig farem una jornada de portes obertes de 17.30 a 18.30 hores.
 
Quan es el període de preinscripció de les sol·licituds?
Del 2 al 9 de maig.
 
On s'arrepleguen les sol·licituds?
 
A l’EIM (c/ d’Alfredo Garcia, 30) i a través de la pàgina web www.montserrat.es. Descarregueu-la ací.
 
On s'entreguen les sol·licituds?
 
A l’EIM (c/ d’Alfredo Garcia, 30).
 
Quin horari d'atenció té?
 
De dilluns a divendres de 9.00 a 12.00 i de 15.00 a 17.00 hores.
 
Quina documentació cal aportar?
 
La Direcció del centre proporciona tota la informació pel que fa a la documentació
 
Hi ha algun tipus de subvenció per als xiquets i xiquetes que es matriculen a l’EIM?
 
Novetat! Per al curs 2018-2019, l’escolarització de 2 a 3 anys és gratuïta.
 
Els menuts de 0 a 2 anys reben una subvenció de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport, a través dels bons infantils, en funció de la renda de la unitat familiar.
 
Per a poder rebre aquestes subvencions, és molt important matricular els xiquets i les xiquetes en el període d'admissió de matrícula.
 
Encara tinc dubtes, què faig?
 
Podeu parlar amb la directora de l'Escola Infantil Municipal, al carrer d'Alfredo Garcia, número 30. Telèfon: 96 299 98 37.

Imprimeix Correu-e

Donació de sang a l’IES Alcalans

dona sang 0El dimarts 24 d’abril, des de les 17 fins a les 20.30 hores, tindrà lloc a l’IES Alcalans una jornada de donació de sang organitzada per l’alumnat de 4t d’ESO del programa de reforçament de l’aprenentatge en col·laboració amb el Centre de Transfusió de la Comunitat Valenciana. Aquest grup d’alumnes s’ha encarregat de la promoció i la difusió d’aquest projecte amb l’objectiu de recollir la major quantitat possible de sang, perquè cada dia es necessiten més de 500 dosis a la Comunitat Valenciana.

24ies alcalans monserrat

Imprimeix Correu-e

La festa del valencià, aquest cap de setmana

nosaltres pel valenciaAquest diumenge, 15 d’abril, el municipi de Rafelguaraf acollirà els centres d’ensenyament en valencià de la Ribera en la XXXIII Trobada de Centres d’Ensenyament en Valencià de la Ribera. Des de les 9.30 hores i fins a la vesprada, els carrers d’aquest municipi seran una autèntica festa oberta a totes les persones que vulguen celebrar l’estima pel valencià.
 
La cercavila, que enguany duu el lema «Nosaltres pel valencià», eixirà cap a les 9.30 hores des de la porta principal del CEIP Blasco Ibáñez, a l'avinguda de l’Albereda de Rafelguaraf. En acabant, començaran les actuacions, els tallers i tot tipus d’activitats, com exposicions, danses tradicionals i la clàssica partida de pilota. El CEIP Evaristo Calatayud de Montserrat hi participa amb el taller «Danses del món». Si voleu descobrir què ofereixen, busqueu la parada número 27.

Consulteu el programa d'activitats des d'ací.

Imprimeix Correu-e

banner imatges futur

Logo FSE

PROGRAMES D'OCUPACIÓ

logo sempre teua

 •   Ací Estem

    Plaça Esglesia n1
    Montserrat 46192 (València)

    962 988 000
    962 998 058

    Segueix-nos

 •   Contacta

 •   Contacta

 •   Segueix-nos

    Ací Estem

    Plaça Esglesia n1
    Montserrat 46192 (València)

    962 988 000
    962 998 058

Datos de mapasDatos de mapas ©2015 Google
Datos de mapas
Datos de mapas ©2015 Google
Datos de mapas ©2015 Google