Descàrrega app Montserrat Info
Portal de transparència

Educació i Formació

 • Telèfon:

  Fax:
  962 998 058
  E-mail:

  Horari:

  Adreça:


NOTÍCIES

L’Espai Familiar presenta la xarrada «Fora bolquers»

ControlesfinterscartellQuin és el moment adequat per a deixar els bolquers? Quins senyals indiquen que ha arribat el moment de fer-ho? Com podem ajudar els nostres infants a deixar els bolquers? Quines dificultats poden aparéixer durant el procés i com les podem gestionar?

Si tu també et fas aquestes preguntes t’esperem en la xarrada «Fora bolquers», sobre el control d’esfínters en menors de 0 a 3 anys, que ha organitzat la Regidoria d'Educació, Formació i Joventut, en col·laboració amb l’Espai Familiar i l’Escola Infantil Municipal de Montserrat, per a totes les famílies amb menors matriculats en aquest centre educatiu que vulguen aprendre sobre el procés per a deixar d’utilitzar els bolquers.

L’activitat és gratuïta i tindrà lloc el proper dimecres 14 de març, a les 15.15 hores, a l’Escola Infantil Municipal (c/ Alfredo Garcia, 30).

Per a més informació, podeu preguntar a l’Escola Infantil de Montserrat, consultar la pàgina de Facebook Espai Familiar o escriure a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

ImprimeixCorreu-e

Torna la campanya "Vés amb compte!"

cartell jornada pirotecnia 2018El proper dijous 8 de març, a la Casa de la Cultura, l'alumnat dels centres educatius municipals assistirà a la III Jornada sobre l'Ús Reponsable d'Articles Pirotècnics, amb motiu de la campanya «Vés amb compte!», organitzada per la Regidoria d’Educació i Formació de l’Ajuntament de Montserrat en col·laboració amb l’Espai Familiar, la Policia Local de Montserrat, l’Agència de Promoció del Valencià, el Quiosc La Llibertat, el col·legi públic Evaristo Calatayud i l’IES Alcalans, la Falla de Montserrat, la Falla El Castellet i l’associació El Socarrim.

En la jornada, agents de la Policia Local explicaran els diferents tipus de petards que hi ha (classe I, II, III i IV) i a quines edats poden utilitzar-los. També es parlarà dels perills principals a l'hora d'usar-los i les mesures de seguretat que han de tindre en compte quan els manipulen o quan els emmagatzemen a casa.

En el marc d'aquesta jornada, s’ha repartit a l’alumnat uns tríptics amb passatemps amb el vocabulari de la pirotècnia, que hauran d’emplenar i llançar a la bústia que s’ha deixat a cada centre escolar per a participar en el sorteig de tres caixes de seguretat plenes de material pirotècnic adequat a cada edat, gentilesa del Quiosc La Llibertat, i tres exemplars dels cartells amb lèxic de la pirotècnia editats per la Unitat de Normalització Lingüística de la Diputació de València.
 

Als tríptics, també es poden trobar recomanacions per a fer un ús responsable dels articles pirotècnics, informació sobre la categoria dels productes adequada per a cada edat i uns codis QR per a descarregar-se els cartells amb lèxic de la pirotècnia i el full d’autorització de la disminució d’edat d’ús d’artificis pirotècnics.ls tríptics, també es poden trobar recomanacions per a fer un ús responsable dels articles pirotècnics, informació sobre la categoria dels productes adequada per a cada edat i uns codis QR per a descarregar-se els cartells amb lèxic de la pirotècnia i el full d’autorització de la disminució d’edat d’ús d’artificis pirotècnics.

ImprimeixCorreu-e

Arriba l'Escola de Pasqua de 2018

logoEIML'Escola de Pasqua de Montserrat és un servei de gestió municipal que depén de la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Montserrat.
 
A qui va dirigida?
 
L'escola és per a xiquets i xiquetes d'1 a 12 anys.
 
En quina data tindrà lloc?
 
Els dies 29 de març, 3, 4, 5 i 6 d'abril
 
Què val?
 
Té un cost de 40 euros.
 
On es fa?
 
Tindrà lloc a l'Escola Infantil Municipal del carrer d'Alfredo Garcia, número 30.
 
Quin horari tindrà?
 
De 9.00 a 13.30 hores.
 
Hi ha servei de menjador? Hi ha servei d'escola matinera?
 
Si hi ha com a mínim 10 alumnes inscrits, hi haurà servei de menjador. El cost serà de 50 euros. L’horari del menjador és de 13.30 a 15.30.
Si hi ha com a mínim 10 alumnes inscrits, hi haurà servei d'escola matinera. El cost serà de 25 euros. L’horari de l’escola matinera és de 8 a 9.
 
On puc apuntar el meu fill/a?
 
Per a formalitzar la matrícula heu de presentar l'imprés de sol·licitud de matrícula a l'Ajuntament, per registre d'entrada, fins al 22 de març. Heu d'adjuntar-hi també el document que acredite el pagament de la matrícula (us el facilitaran al departament de Comptabilitat, situat a la segona planta de l'ajuntament).
 
On ho he de pagar?
 
En qualsevol entitat bancària, però abans heu de demanar el document per a l'autoliquidació que us facilitaran al departament de Comptabilitat de l'Ajuntament (segona planta).
 
On puc aconseguir el full de sol·licitud?
 
Des d'ací podeu descarregar-lo en format PDF. També el trobareu al punt d'informació de l'Ajuntament (Registre) i a l'Escola Infantil.
 
Encara tinc dubtes, què faig?
 
Podeu parlar amb la persona que ho coordina, la directora de l'Escola Infantil Municipal, al carrer d'Alfredo Garcia, número 30. Telèfon: 96 299 98 37.

ImprimeixCorreu-e

Es convoquen places per als camps de voluntariat juvenil

viu solidaritat450L’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) ha convocat places, adreçades a joves residents a la Comunitat Valenciana, per a participar en el programa dels camps de voluntariat juvenil de la Comunitat Valenciana, d’altres comunitats autònomes i de països estrangers. Per a 2018, s’han previst tres convocatòries: primavera, estiu i hivern. La primera, la referida als camps de voluntariat de primavera, es podrà sol·licitar del 19 de febrer al 2 de març de 2018.

Els camps de voluntariat juvenil són una activitat en què un grup de joves de diferents procedències es compromet de forma voluntària i desinteressada a desenvolupar un projecte de treball amb contingut social en favor de la comunitat. Per a més informació, consulteu aquest enllaç.

ImprimeixCorreu-e

Viàriament, jornada d’educació viària per als escolars de Montserrat

Cartell viariament EIMViàriament és una jornada d’educació viària per als escolars de Montserrat, adreçada a l’alumnat de l’Escola Infantil Municipal i el CEIP Evaristo Calatayud, que posa en marxa l’Ajuntament de Montserrat a través de la Regidoria d’Educació i Formació, en col·laboració amb l’Espai Familiar, la Policia Local, Aviva Montserrat, l’Escola Infantil Municipal, el CEIP Evaristo Calatayud i la DGT.

La primera parada serà l’Escola Infantil Municipal, que encetarà la campanya aquest dimecres 21 de febrer, i del 10 al 13 d’abril serà el torn de l’alumnat del CEIP Evaristo Calatayud. A través d’activitats lúdiques i participatives, els participants aprendran a conéixer, complir i respectar els diferents elements dels seu entorn viari, el significat dels distints tipus de senyals, les funcions de la policia local i com circular correctament a peu, en bicicleta, cotxe o transport escolar. A més, cada aula rebrà dos exemplars dels cartells Circulem en valencià, editats per la Unitat de Normalització Lingüística de la Diputació de València.

L'objectiu general de la campanya és incrementar la pròpia seguretat i aconseguir una ciutadania, sobre tot la més jove, cada vegada més conscienciada, més informada, més reflexiva, més dialogant i més responsable. En la jornada es transmet la importància de les actituds, els valors i les normes de comportament viari que fomenten la consciència ciutadana, la convivència i la seguretat, de manera que es treballa la prevenció d’incidents i la millora de la mobilitat al nostre municipi.

ImprimeixCorreu-e

banner imatges futur

Logo FSE

PROGRAMES D'OCUPACIÓ

Butlletí Municipal Digital

mail 256
Subscriu-t'hi

 •   Ací Estem

    Plaça Esglesia n1
    Montserrat 46192 (València)

    962 988 000
    962 998 058

    Segueix-nos

 •   Contacta

 •   Contacta

 •   Segueix-nos

    Ací Estem

    Plaça Esglesia n1
    Montserrat 46192 (València)

    962 988 000
    962 998 058

Datos de mapasDatos de mapas ©2015 Google
Datos de mapas
Datos de mapas ©2015 Google
Datos de mapas ©2015 Google