Montserrat acull la Setmana del Llibre

Setmana del Llibre BiblioMontse page 0001 2La Regidoria de Cultura, en col·laboració amb la Biblioteca Pública Municipal, ha organitzat la Setmana del Llibre a Montserrat. Des del 8 al 12 d'abril tindran lloc diferents activitats i tallers relacionats amb la lectura i el món dels llibres que pretenen acostar la lectura a grans i menuts. 

Encetarem la setmana amb la presentació del llibre 10 de dones amb la participació de l'escriptora Rosa Roig, que tindrà lloc el dilluns 8 a les 18.30 hores. 

El dimecres 10 d'abril, l'alumnat de l'IES Alcalans assistirà al taller «Llegim i fem teatre!».

El dijous 11 d'abril serà el torn de l'alumnat del CEIP Evaristo Calatayud, qui participarà en el taller «Poesia a les aules». 

I per a acabar la setmana, el divendres 12 d'abril a les 18.00 hores, tindrà lloc l'activitat «Contes de pasqua» i el taller de milotxes, una activitat oberta a tot el públic i menors a partir de 4 anys. 

A més, des del 15 fins al 30 d'abril hi haurà dues exposicions a la Biblioteca Pública: l'exposició «Història del conte», realitzada per l'alumnat de l'IES Alcalans, i una exposició de haikus creats a partir de títols de llibres exposats en diferents prestatgeries de la Biblioteca. 

Imprimeix