Descàrrega app Montserrat Info
Portal de transparència

#TuTambéComptes: campanya per la diversitat sexual i de gènere

Prova logotip negreLa Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Montserrat, en col·laboració amb la Regidoria d’Educació, l’Espai Familiar i l’Agència de Promoció del Valencià, ha posat en marxa la campanya «Tu també comptes», que pretén conscienciar sobre la realitat del col·lectiu LGTBI (lesbianes, gais, transsexuals, bisexuals i intersexuals). Es tracta de la primera iniciativa que engega l’Ajuntament en matèria de diversitat sexual i de gènere.

Fase d’intriga

Les accions pròpiament dites han estat precedides per una fase d’intriga, del 2 al 9 de maig. Durant aquests dies s’han difós sis cartells, un de cada color de l’arc de Sant Martí (símbol del col·lectiu LGTBI), amb frases fetes, refranys i locucions per la diversitat. A la part inferior dreta es podia observar el lema de la campanya.

Muntatge cartells intriga

Cada cartell s’ha col·locat en un edifici municipal diferent i s’ha volgut cridar l’atenció a través de les xarxes socials municipals per a generar intriga sobre la raó de ser d’aquests cartells i el significat d’aquest lema. Fins hui dijous, que es descobreix el contingut de la campanya.

Les accions de la campanya #TuTambéComptes

De l’11 al 18 de maig es desenvoluparan les accions de la campanya, que consistiran bàsicament en la difusió dels cartells i la pintada d’un banc.

Els cartells

S’han dissenyat uns cartells per tal de conscienciar la població sobre la realitat LGTBI. A la part superior, cada una d’un color, hi ha els conceptes que formen les sigles LGTBI (lesbianes, gais, transsexuals, bisexuals i intersexuals), seguits de les definicions corresponents i el lema #TuTambéComptes. A la part inferior, en negre, hi ha les fòbies que s’hi associen i el seu significat, precedides del lema #NoMés. L’última cartell inclou una infografia que resumeix la diversitat sexual i de gènere a través de quatre conceptes: identitat de gènere, orientació sexual, expressió de gènere i sexe biològic. Així, a través dels conceptes i les corresponents definicions, extretes de diccionaris, es difon el vocabulari terminològic referit al col·lectiu LGTBI. 

Muntatge cartells comptes

Aquests cartells estaran exposats als edificis municipals de l’11 al 18 de maig, en horitzontal, de manera que es formarà un mosaic en què, a la part superior, es veurà la bandera que simbolitza el col·lectiu LGTBI i, a la part inferior, la negror de les fòbies.

Pintada d’un banc

Amb motiu del Dia Internacional contra la LGTBIfòbia, el 17 de maig, es pintarà un banc amb els colors de l’arc de Sant Martí. L’Ajuntament de Montserrat fa una crida perquè se sume qui vulga a la pintada, que serà el dijous 17 de maig a les 12.30 hores, a la plaça de la Constitució. A les persones que hi participen, se les obsequiarà amb una samarreta.

El logotip

El logotip que il·lustra el lema de la campanya, «tu també comptes», representa una mà, pintada amb els colors de l’arc de Sant Martí, que simbolitzen el col·lectiu LGTBI. Els dits de la mà s’utilitzen per a comptar. Tothom, millor o pitjor, sap comptar, fet que ens iguala. La polisèmia del verb comptar fa la resta. A més de ‘calcular’, el verb comptar significa ‘tindre valor, importar’ i també ‘ser tingut en compte’. Perquè, sens dubte, a Montserrat, tu també comptes.

Imprimeix Correu-e

banner imatges futur

Logo FSE

PROGRAMES D'OCUPACIÓ

logo sempre teua

 •   Ací Estem

    Plaça Esglesia n1
    Montserrat 46192 (València)

    962 988 000
    962 998 058

    Segueix-nos

 •   Contacta

 •   Contacta

 •   Segueix-nos

    Ací Estem

    Plaça Esglesia n1
    Montserrat 46192 (València)

    962 988 000
    962 998 058

Datos de mapasDatos de mapas ©2015 Google
Datos de mapas
Datos de mapas ©2015 Google
Datos de mapas ©2015 Google