Descàrrega app Montserrat Info
Portal de transparència

Un novembre de cine

Cinema a lescola Escola Valenciana
Un any més, la Regidoria d’Educació, Formació i Joventut, a través de l’Agència de Promoció del Valencià, porta el cinema a l’escola. Durant el mes de novembre l’alumnat del CEIP Evaristo Calatayud i de l’IES Alcalans tindrà el plaer de gaudir d’una sessió de cine en valencià. La iniciativa pretén cobrir l’oferta de cinema en llengua pròpia i normalitzar el fet mateix de consumir cinema en aquesta llengua. Perquè el valencià també pot ser, i és, llengua de cultura.


Dilluns 12 – La pell freda

El 12 de novembre l’alumnat de 4t d’ESO i Batxillerat assistiran a la projecció de La pell freda, l’adaptació cinematogràfica de la novel·la d’Albert Sánchez Piñol.Dijous 15 - Pride

El dijous 15 de novembre l’alumnat de 2n i 3r d’ESO tenen una cita amb Pride, nominada als Premis Gaudí i als Globus d’Or.Divendres 23 – El grúfal

El 23 de novembre serà el torn dels més menuts, Infantil i 1r cicle de Primària, que acudiran a la projecció d’El grúfal, el gran clàssic de la literatura infantil.

Tràiler: https://goo.gl/6xZdcs


Dimarts 27 – La revolta dels contes
 
I per concloure aquest mes de cine, el 27 de novembre el 2n i el 3r cicle de Primària gaudiran de la pel·lícula d’animació La revolta dels contes, una reelaboració original dels contes tradicionals que tothom coneix.


Cinema a l'abast de tota la població 
 
A més, enguany el cinema en valencià transcendirà les aules i arribarà a tota la població a través de la Biblioteca Pública Municipal. AVIVA Montserrat ha adquirit un lot de cinc pel·lícules que estaran disponibles en préstec per tal de difondre, també fora de l’aula, l’hàbit de veure cinema en la nostra llengua. Les pel·lícules que passaran a formar part del catàleg de la nostra biblioteca són:

-          Covards
-          L’heroi de Berlin
-          Intocable
-          Sufragistes
-          Rastres de sàndal


Taller de doblatge

Per a completar aquesta programació de cine, l'Agència de Promoció del Valencià, amb el suport de la Unitat de Normalització Lingúística de la Diputació de València, ha organitzat un taller de doblatge per a tota la població de Montserrat. El taller és totalment gratuït i tindrà lloc el dilluns 19 de novembre de 17.30 a 19.30 hores, a la Casa de la Cultura.

Si vols assistir-hi, pots apuntar-t'hi emplenant aquest formulari

Imprimeix Correu-e

banner imatges futur

Logo FSE

PROGRAMES D'OCUPACIÓ

logo sempre teua

 •   Ací Estem

    Plaça Esglesia n1
    Montserrat 46192 (València)

    962 988 000
    962 998 058

    Segueix-nos

 •   Contacta

 •   Contacta

 •   Segueix-nos

    Ací Estem

    Plaça Esglesia n1
    Montserrat 46192 (València)

    962 988 000
    962 998 058

Datos de mapasDatos de mapas ©2015 Google
Datos de mapas
Datos de mapas ©2015 Google
Datos de mapas ©2015 Google