Campanya «En valencià està més bo!»

Bosses 3L’Agència de Promoció del Valencià ha posat en marxa una nova campanya, ara als forns i pastisseries de Montserrat, per tal d’impulsar el comerç local i de proximitat i alhora promoure l’ús i la presència del valencià a aquests establiments.

Per això, ha animat els diferents establiments a retolar els seus productes en valencià i així donar a conéixer el vocabulari del pa i les pastes. A canvi, AVIVA els ha obsequiat amb 100 bosses de tela per al pa que podeu aconseguir si compreu a qualsevol d’aquests comerços.

Saló de Te Amparín  
Pl. Cervantes, 6         
Tel. 96 299 91 18

Forn Edén      
Av. Jaume I, 49-B      
Tel. 96 212 12 91

El Dolcet        
c/ Dr. Peset Aleixandre, 1-A 
Tel. 664 713 900

Pa i Dolços Lluís i Tere         
c/ Ramón y Cajal, 4   
Tel. 96 299 91 06

La difusió del vocabulari valencià de forns i pastisseries també és responsabilitat de la ciutadania. Per això volem contribuir a difondre’l posant a la vostra disposició uns fullets amb el vocabulari del pa i les pastes. No dubteu a fullejar-los i incloure aquestes formes quan aneu a fer la compra perquè en valencià està més bo!
 
Si teniu qualsevol tipus de consulta sobre drets lingüístics o voleu saber com podeu promoure l’ús del valencià no dubteu a posar-vos en contacte amb l’Agència de Promoció del Valencià a través d’Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., al telèfon 96 298 80 00 (ext. 2115) o presencialment a la 1a planta de l’ajuntament (pl. Església, 1).

Imprimeix