Descàrrega app Montserrat Info
Portal de transparència

Cursos de valencià 2018-2019: nivells C1 i C2

Cartell cursos educacióLa Regidoria d’Educació, Formació i Joventut, a través de l’Agència de Promoció del Valencià, ha programat dos cursos gratuits de valencià, un de nivell C1 (l’antic Mitjà) i un de nivell C2 (l’antic Superior), que s’impartiran de desembre de 2018 a maig de 2019, amb una durada de 63 hores cadascun.

L’horari del nivell C1 serà dilluns i dimecres de 18.30 a 20.00 hores i el del nivell C2 serà dilluns i dimecres de 20.00 a 21.30 hores, al Centre de Formació de Persones Adultes de la Vall dels Alcalans (c/ Alfredo Garcia, 30). Les classes començaran el dilluns 3 de desembre i acabaran el dimecres 29 de maig de 2019.

Nivells

El nivell C1 està adreçat, generalment, a persones que ja tenen algun certificat de coneixements de valencià. És necessari tindre formació gramatical prèvia i es recomana haver assolit el nivell B2 o, com a mínim, el B1. Podeu consultar els descriptors del nivell i els contignuts temàtics i lingüístics en aquest enllaç.

El nivell C2 està adreçat, generalment, a persones valencianoparlants que volen assolir el nivell més alt de coneixements de valencià. És necessari estar en possessió del certificat de nivell C1, l'antic Mitjà. Podeu consultar els descriptors del nivell i els contignuts temàtics i lingüístics en aquest enllaç.

Si busqueu cursos de nivells inferiors, adreceu-vos al Centre de Formació de Persones Adultes de la Vall dels Alcalans, al carrer d'Alfredo Garcia, 30. Aquest centre organitza els cursos de nivells A1, A2 (antic Coneixmenets Orals), B1 (antic Elemental) i B2. Podeu contactar-hi a través de l’adreça electrònica Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o telefonat al 96 298 63 88 o al 636 495 819.

Preinscripció

El termini de preinscripció estarà obert des de les 8 del matí del dilluns 24 de setembre fins a les 23.59 hores del divendres 5 d’octubre. Per a preinscriure’s correctament caldrà d’emplenar el formulari en línia, al qual es podrà accedir escanejant el codi QR dels cartells i fullets promocionals, a través d’aquesta notícia o des de la publicació al Facebook municipal. La preinscripció també es podrà tramitar presencialment a l’Agència de Promoció del Valencià (AVIVA), en horari de 9 a 14 hores, de dilluns a divendres.

Llista de persones admeses i excloses

Abans del 22 d’octubre es publicarà a la pàgina web de l’Ajuntament la llista de persones admeses i excloses, i es difondrà a través del Facebook municipal. En el procés de selecció es donarà preferència a les persones que tinguen el certificat del nivell anterior (B1 o B2 en el cas del C1; C1 en el cas del C2). També es valorarà l’empadronament a Montserrat i, si cal, l’ordre d’inscripció.

Si l’organització ho considera, es constituirà una llista d’espera per ordre de prelació per a ocupar les possibles vacants.

Consulteu la llista ací.

Matrícula

El període de matrícula s’obrirà el 22 d’octubre i finalitzarà el 2 de novembre. Les persones admeses hauran de presentar una instància per registre d’entrada a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC), en què exposen que han estat admeses i sol·liciten que se’ls matricule en el curs del nivell corresponent. A la instància caldrà aportar el document d’identitat. Si es considera necessari, també caldrà presentar el certificat de nivell anterior, cosa que es comunicarà en la mateixa llista de persones seleccionades.

Consulteu la llista d'alumnes ací.

Condicions de matrícula

En formalitzar la matrícula s'assumeix el compromís d'assistència i aprofitament del curs, que serà supervisat per l'Agència de Promoció del Valencià de l'Ajuntament de Montserrat. Si es produeix l'abandonament del curs sense causa justificada es tindrà en compte per a pròximes ofertes formatives de l'Ajuntament.

Per a rebre el certificat serà imprescindible haver assistit com a mínim al 80% de les classes.

L'organització es reserva el dret d'anul·lar els cursos en què el nombre de matrícules siga insuficient.

Imprimeix Correu-e

banner imatges futur

Logo FSE

PROGRAMES D'OCUPACIÓ

logo sempre teua

 •   Ací Estem

    Plaça Esglesia n1
    Montserrat 46192 (València)

    962 988 000
    962 998 058

    Segueix-nos

 •   Contacta

 •   Contacta

 •   Segueix-nos

    Ací Estem

    Plaça Esglesia n1
    Montserrat 46192 (València)

    962 988 000
    962 998 058

Datos de mapasDatos de mapas ©2015 Google
Datos de mapas
Datos de mapas ©2015 Google
Datos de mapas ©2015 Google