Descàrrega app Montserrat Info
Portal de transparència

Es presenta la campanya "El teu comerç a Montserrat"

Campanya comerç portadaL’Agència de Promoció del Valencià (AVIVA), en col·laboració amb el departament d’Urbanisme i l’Agència d’Ocupació i Desenvolupament Local (AODL), ha posat en marxa una campanya de dinamització lingüística adreçada al sector comercial i empresarial que pretén impulsar la presència del valencià en aquest àmbit.

A través dels passos que cal seguir per a obrir un negoci, es planteja la possibilitat (i la importància) de fer-ho també en valencià, la llengua pròpia del nostre municipi. En aquest sentit, l’Ajuntament de Montserrat ha editat uns tríptics que, amb un disseny modern i atractiu, posen a l’abast de les persones interessades la informació per a obrir una nova empresa o comerç.

Trobareu els tríptics a les diferents dependències municipals, especialment a l’Agència de Promoció del Valencià, al departament d’Urbanisme, l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) i l’Agència d’Ocupació i Desenvolupament Local (AODL). També es pot descarregar en format PDF des d’ací. Així mateix, durant els pròxims dies difondrem la campanya a través del Facebook municipal.
Triptic ComercMontserrat 2 definitiu 1Triptic ComercMontserrat 2 definitiu 2
Obsequi rètolsÉs important que les empreses i els comerços, com a agents involucrats en la normalització lingüística, integren el valencià en tots els aspectes possibles. Així aconseguiran que la clientela els senta més propers, ja que en la majoria dels casos el valencià és la seua llengua d’ús habitual. Per això, juntament amb la llicència d'obertura, el departament d'Urbanisme obsequiarà els nous establiments amb una caixa que conté els rètols necessaris per a començar a retolar l'interior de l'establiment.
 
Però aquesta campanya no va dirigida solament als nous negocis. Des d’AVIVA animem tots els comerços i empreses que ja estan funcionant a integrar el valencià com a llengua habitual. En aquest sentit, oferim l'assessorament gratuït en matèria lingüística: rètols, indicadors, cartells, documentació, línies d’ajudes i subvencions, etc.

Obrir les portes al valencià millora el teu negoci!

Imprimeix Correu-e

banner imatges futur

Logo FSE

PROGRAMES D'OCUPACIÓ

logo sempre teua

 •   Ací Estem

    Plaça Esglesia n1
    Montserrat 46192 (València)

    962 988 000
    962 998 058

    Segueix-nos

 •   Contacta

 •   Contacta

 •   Segueix-nos

    Ací Estem

    Plaça Esglesia n1
    Montserrat 46192 (València)

    962 988 000
    962 998 058

Datos de mapasDatos de mapas ©2015 Google
Datos de mapas
Datos de mapas ©2015 Google
Datos de mapas ©2015 Google