Descàrrega app Montserrat Info
Portal de transparència

Ocupació i Desenvolupament

 • Telèfon:
  962 988 000 - ext. 2109
  Fax:
  962 998 058
  E-mail:
  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  Horari:
  dilluns a divendres: 11:30 a 14:00
  Adreça:
  Plaça de l’Església, 1, 46192 Montserrat

  Servei per a la promoció, l'estímul i la implantació de polítiques actives d’ocupació orientades a la generació d’ocupació i activitat empresarial.

  Borsa Social d'Ocupació
  Cada sis mesos s'obre aquesta borsa per a la provisió de treballs temporals a l'Ajuntament.
  Normes que regeixen la Borsa Social d'Ocupació

 • Ocupació:
  • Gestió de la nova Borsa Social d’Ocupació i d'ofertes externes.
  • Gestió dels Programes d’Ocupació del Servef i al Servicio Público de Empleo Estatal.
  Emprenedors:
  • Assessorament tècnic en matèria de creació de la pròpia empresa per part de la persona emprenedora, així com informació de subvencions i ajudes per al seu negoci.
  Polígons i Empreses:
  • Nexe amb el teixit empresarial de la població.
  • Gestió del Centre d'Incubació Empresarial de Montserrat.
  • Direcció de les iniciatives municipals en matèria de comerç local en coordinació amb l’Associació d’Empresaris de la Vall dels Alcalans (AEVA) i gestionant les subvencions al comerç local, facilitar-les els recursos tècnics i infraestructures logístiques, amb l’objectiu de consolidar el sector comercial en la localitat.
  • Guia comercial, amb la ubicació dels comerços de béns i serveis ubicats a Montserrat. Estarà a la web municipal per a la seua consulta.
  • La creació del Consell d’Ocupació i Desenvolupament Local posa a l’abast del teixit empresarial local una ferramenta de participació en la pressa de decisions municipals per millorar i incrementar aquests serveis prestats.
  Formació:
  • Detecció de les necessitats formatives i perfils professionals demandats per les empreses locals, en relació a la planificació i execució de la formació mitjançant les corresponents sol•licituds al SERVEF de programes formatius per a realitzar a la població (TE, CO, TFIL, ET, Unitat Local d’Aprenentatge).
  • Coordinació amb el centre de Formació de Persones Adultes de la Mancomunitat i derivar a les persones detectades amb un inadequat nivell formatiu.
  Comunicació:
  • Mitjançant la web municipal i les xarxes socials, aquesta agència està present a Internet per fer arribar els seus serveis a més gent i d’una forma més ràpida i eficient.
  • Butlletí de Informació, amb format electrònic mensual, mitjançant el qual el teixit empresarial podrà trobar informació que pot ser del seu interés (subvencions, novetats legislatives, ...).
  Associacions:
  • Informació i ajuda en el tràmit de subvencions a les associacions i entitats legalment constituïdes.


NOTÍCIES

Creació d'una borsa de treball d’Enginyers de Camins, Canals i Ports

casco planoAprovades per Resolució d’Alcaldia núm. 1178/2018, de data 25/07/2018 les bases i la convocatòria per a la provisió mitjançant nomenaments interins, d’Enginyers/es de Camins, Canals i Ports, Administració Especial, Subgrup A1, per a cobrir vacant en dit lloc; es dóna compte que el text íntegre d’aquestes s’han publicat en el DOCV núm. 8362 de 16.08.2018, en la seu electrònica de la pàgina web de l’ajuntament, portal de transparència [C.Recursos/C.4. RR. HH./C4.3. Processos de selecció de personal] i en el Tauler d’anuncis.
Publicat al BOP l'anunci sobre presentació d’instàncies, es podran registrar candidatures del 29 d'agost a l'11 de setembre de 2018.

Imprimeix Correu-e

Ajudes al transport d'estudiants curs 2017/18

AjudesTranspEstudiantsUn any més, l'Ajuntament de Montserrat convoca ajudes econòmiques destinades als estudiants empadronats al municipi, per a cofinançar-los el cost del transport als centres educatius públics de fora del poble on han cursat estudis de cicles formatius o superiors durant el curs 2017/2018.

Bases i imprés ajudes al transport d'estudiants (pdf)

Publicat l'extracte de la convocatòria en el BOP de 20/07/18, el termini per a sol·licitar-les finalitzarà el 09/08/18.

Finalitzat el 7 de setembre el termini per a presentar esmenes a les sol·licituds excloses provisionalment, ja es pot consultar la resolució definitiva en el tauler d'anuncis de la seu electrònica i en el portal de transparència.
 

Imprimeix Correu-e

Convocatòria del premi "Montserrat Territori"

PremiMontserratTerritoriL'objecte d'aquest premi és incentivar, potenciar i promoure estudis i projectes encaminats a posar en valor el nostre territori.
Els treballs han de girar al voltant, entre altres, dels següents temes:
- Jaciments arqueològics
- Espais naturals
- Urbanisme
- Zones verdes pendents d’executar
- Patrimoni immoble
- Banc de terres – posada en valor del terreny productiu abandonat
- Seguretat vial
Les bases completes les podes consultar al següent enllaç:
Bases premi "Montserrat Territori" (pdf)
Publicat l'extracte al BOP de 08/06/18 el termini per a presentar les sol·licituds per a participar és de l'11 de juny al 20 de juliol de 2018.

Imprimeix Correu-e

La Dipu et beca 2018

Logo ditu et becaCom altres anys, l'Ajuntament de Montserrat s'ha adherit al programa formatiu remunerat "La Dipu et beca" de la Diputació de València, mitjançant el qual 6 joves podran estar els mesos de juliol i agost com a becaris en pràctiques en diferents departaments municipals.
Aprovades les bases amb els criteris a seguir per a la seua selecció, al següent enllaç es poden consultar, junt amb l'imprés per a realitzar la sol·licitud.
Bases Dipu et beca 2018 (pdf)
El període per a entregar les sol·licituds i la documentació necessària serà de l'1 al 15 de juny de 2018

Finalitzat el període per a sol·licitar-les i presentar al·legacions, fins el 29 de juny es pot consultar a la seu electrònica i al portal de transparència el resultat del procés selectiu.

Imprimeix Correu-e

banner imatges futur

Logo FSE

PROGRAMES D'OCUPACIÓ

logo sempre teua

 •   Ací Estem

    Plaça Esglesia n1
    Montserrat 46192 (València)

    962 988 000
    962 998 058

    Segueix-nos

 •   Contacta

 •   Contacta

 •   Segueix-nos

    Ací Estem

    Plaça Esglesia n1
    Montserrat 46192 (València)

    962 988 000
    962 998 058

Datos de mapasDatos de mapas ©2015 Google
Datos de mapas
Datos de mapas ©2015 Google
Datos de mapas ©2015 Google