Descàrrega app Montserrat Info
Portal de transparència

Ocupació i Desenvolupament

 • Telèfon:
  962 988 000 - ext. 2109
  Fax:
  962 998 058
  E-mail:
  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  Horari:
  dilluns a divendres: 11:30 a 14:00
  Adreça:
  Plaça de l’Església, 1, 46192 Montserrat

  Servei per a la promoció, l'estímul i la implantació de polítiques actives d’ocupació orientades a la generació d’ocupació i activitat empresarial.

  Borsa Social d'Ocupació
  Cada sis mesos s'obre aquesta borsa per a la provisió de treballs temporals a l'Ajuntament.
  Normes que regeixen la Borsa Social d'Ocupació

 • Ocupació:
  • Gestió de la nova Borsa Social d’Ocupació i d'ofertes externes.
  • Gestió dels Programes d’Ocupació del Servef i al Servicio Público de Empleo Estatal.
  Emprenedors:
  • Assessorament tècnic en matèria de creació de la pròpia empresa per part de la persona emprenedora, així com informació de subvencions i ajudes per al seu negoci.
  Polígons i Empreses:
  • Nexe amb el teixit empresarial de la població.
  • Gestió del Centre d'Incubació Empresarial de Montserrat.
  • Direcció de les iniciatives municipals en matèria de comerç local en coordinació amb l’Associació d’Empresaris de la Vall dels Alcalans (AEVA) i gestionant les subvencions al comerç local, facilitar-les els recursos tècnics i infraestructures logístiques, amb l’objectiu de consolidar el sector comercial en la localitat.
  • Guia comercial, amb la ubicació dels comerços de béns i serveis ubicats a Montserrat. Estarà a la web municipal per a la seua consulta.
  • La creació del Consell d’Ocupació i Desenvolupament Local posa a l’abast del teixit empresarial local una ferramenta de participació en la pressa de decisions municipals per millorar i incrementar aquests serveis prestats.
  Formació:
  • Detecció de les necessitats formatives i perfils professionals demandats per les empreses locals, en relació a la planificació i execució de la formació mitjançant les corresponents sol•licituds al SERVEF de programes formatius per a realitzar a la població (TE, CO, TFIL, ET, Unitat Local d’Aprenentatge).
  • Coordinació amb el centre de Formació de Persones Adultes de la Mancomunitat i derivar a les persones detectades amb un inadequat nivell formatiu.
  Comunicació:
  • Mitjançant la web municipal i les xarxes socials, aquesta agència està present a Internet per fer arribar els seus serveis a més gent i d’una forma més ràpida i eficient.
  • Butlletí de Informació, amb format electrònic mensual, mitjançant el qual el teixit empresarial podrà trobar informació que pot ser del seu interés (subvencions, novetats legislatives, ...).
  Associacions:
  • Informació i ajuda en el tràmit de subvencions a les associacions i entitats legalment constituïdes.


NOTÍCIES

Ajudes a la formació complementària per al curs 2017/18

AjudesFormComplAmb data de hui, s'han aprovat les bases per a donar una ajuda màxima de 100€ a les families dels menors empadronats al municipi i que realitzen activitats complementàries als estudis reglats. El foment de l'esport a escoles esportives que es venia promocionant, enguany s'ha volgut extendre també als que estudien música i als que estan aprenent idiomes comunitaris.
Al següent enllaç podeu consultar les bases i l'imprés.
Bases+imprés ajudes formació complementària (pdf)
Publicat l'extracte de la convocatòria al BOP del 13/3/18, ja es poden presentar les sol·licituds, finalitzant el termini el dia 3/4/18.

ImprimeixCorreu-e

Modificació horaris comercials

carritoL'AODL informa:
Des de març de 2016 en què Montserrat va estar declarada zona de gran afluència turística per al període de Setmana Santa i estival, tots els establiments comercials del municipi tenen plena llibertat per determinar els dies i hores en què romandran oberts al públic durant estos períodes, podent obrir diumenges i festius.
La publicació d'una modificació a la Llei de comerç de la Comunitat Valenciana ha canviat els dies en que poden obrir, quedant con segueix:
 • Els diumenges i festius del període comprés entre el Diumenge de Rams i el diumenge posterior al Dilluns de Pasqua.
 • Els diumenges i festius del període comprés entre el 15 de juny i el 15 de setembre.

Per tant, Dilluns de Sant Vicent, que és festiu local, ja no queda inclós.

ImprimeixCorreu-e

La marca 'Producte de Montserrat', als comerços locals

Marca ProducteDeMontserrat 01L’Ajuntament de Montserrat ha engegat una campanya que pretén rellançar els productes de Montserrat com a marca distintiva del poble i identificar els establiments i venedors que tenen a la venda productes del nostre municipi. Durant el mes de gener s’han repartit els adhesius i les etiquetes de la marca Producte de Montserrat per a identificar aquestes botigues.

L’únic que han de fer és enganxar l’adhesiu a la porta del seu establiment per tal que els clients identifiquen que allí es venen productes de Montserrat i enganxar les etiquetes al caixó, cistella o altre suport on s’exposen els nostres productes. En cas de necessitar més etiquetes o distintius, es podran demanar a l’ajuntament i a la cooperativa agrovinícola de Montserrat.

Els venedors particulars que vulguen el seu distintiu, com ara les persones que venen fruita i verdura a la porta de sa casa, poden recollir-lo a l’ajuntament, en horari d’oficines, de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores. O, si ho prefereixen, poden demanar-lo a la cooperativa agrovinícola de Montserrat.

ImprimeixCorreu-e

L’EMT convoca una borsa per a incorporar 300 persones

Logo EMT ValenciaL’Empresa Municipal de Transports (EMT) de València ha obert una borsa per a incorporar progressivament 300 conductors i conductores. D’acord amb el pla d’igualtat de l’empresa municipal, es reservaran per primera vegada un 15 per cent de les places a dones.

Les persones interessades poden inscriure’s fins al dissabte 18 de novembre, a les 17 hores, a través de la pàgina web de l’EMT. Entre altres requisits, cal estar en possessió del títol d’Educació General Bàsica (o anàleg), tindre el carnet de conduir de la classe D, disposar del Certificat d’Adaptació Professional i comptar amb un mínim de 12 punts en el carnet de conduir. Com a mèrits, es valorarà el coneixement de valencià i d’anglés.

Les persones aspirants hauran de superar una prova de personalitat eliminatòria, un examen teòric i proves psicotècniques. Qui aprove i s’integre en la borsa definitiva passarà un reconeixement mèdic i una prova de conducció abans d’entrar a l’EMT. Es poden consultar les bases en aquest enllaç.

ImprimeixCorreu-e

banner imatges futur

Logo FSE

PROGRAMES D'OCUPACIÓ

Butlletí Municipal Digital

mail 256
Subscriu-t'hi

 •   Ací Estem

    Plaça Esglesia n1
    Montserrat 46192 (València)

    962 988 000
    962 998 058

    Segueix-nos

 •   Contacta

 •   Contacta

 •   Segueix-nos

    Ací Estem

    Plaça Esglesia n1
    Montserrat 46192 (València)

    962 988 000
    962 998 058

Datos de mapasDatos de mapas ©2015 Google
Datos de mapas
Datos de mapas ©2015 Google
Datos de mapas ©2015 Google