Descàrrega app Montserrat Info
Portal de transparència

Ocupació i Desenvolupament

 • Telèfon:
  962 988 000 - ext. 109
  Fax:
  962 998 058
  E-mail:
  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  Horari:
  dilluns a divendres: 9:00 a 14:00
  Adreça:
  Plaça de l’Església, 1, 46192 Montserrat

  Servei per a la promoció, l'estímul i la implantació de polítiques actives d’ocupació orientades a la generació d’ocupació i activitat empresarial.

 • Ocupació:
  • Gestió de la nova Borsa Social d’Ocupació i d'ofertes externes.
  • Gestió dels Programes d’Ocupació del Servef i al Servicio Público de Empleo Estatal.
  Emprenedors:
  • Assessorament tècnic en matèria de creació de la pròpia empresa per part de la persona emprenedora, així com informació de subvencions i ajudes per al seu negoci.
  Polígons i Empreses:
  • Nexe amb el teixit empresarial de la població.
  • Gestió del Centre d'Incubació Empresarial de Montserrat.
  • Direcció de les iniciatives municipals en matèria de comerç local en coordinació amb l’Associació d’Empresaris de la Vall dels Alcalans (AEVA) i gestionant les subvencions al comerç local, facilitar-les els recursos tècnics i infraestructures logístiques, amb l’objectiu de consolidar el sector comercial en la localitat.
  • Guia comercial, amb la ubicació dels comerços de béns i serveis ubicats a Montserrat. Estarà a la web municipal per a la seua consulta.
  • La creació del Consell d’Ocupació i Desenvolupament Local posa a l’abast del teixit empresarial local una ferramenta de participació en la pressa de decisions municipals per millorar i incrementar aquests serveis prestats.
  Formació:
  • Detecció de les necessitats formatives i perfils professionals demandats per les empreses locals, en relació a la planificació i execució de la formació mitjançant les corresponents sol•licituds al SERVEF de programes formatius per a realitzar a la població (TE, CO, TFIL, ET, Unitat Local d’Aprenentatge).
  • Coordinació amb el centre de Formació de Persones Adultes de la Mancomunitat i derivar a les persones detectades amb un inadequat nivell formatiu.
  Comunicació:
  • Mitjançant la web municipal i les xarxes socials, aquesta agència està present a Internet per fer arribar els seus serveis a més gent i d’una forma més ràpida i eficient.
  • Butlletí de Informació, amb format electrònic mensual, mitjançant el qual el teixit empresarial podrà trobar informació que pot ser del seu interés (subvencions, novetats legislatives, ...).
  Associacions:
  • Informació i ajuda en el tràmit de subvencions a les associacions i entitats legalment constituïdes.
 • Borses treball estiuFinalitzat el període per a presentar al·legacions a la baremació provisional publicada el 24 de maig, es fa públic el llistat definitiu, per ordre de puntuació, de les persones que van a configurar aquesta borsa.
  Llistat difinitiu piscina 2016 (pdf)


NOTÍCIES

La Dipu et beca 2017

Logo ditu et becaAdherit l'Ajuntament de Montserrat al programa de pràctiques formatives remunerades "La Dipu et Beca" per als mesos de juliol i agost, i aprovades les bases que regularan la seua concessió, s'obri el termini per a presentar sol·licituds, que finalitzarà el 14 de juny de 2017.
Bases i sol·licitud Dipu et beca 2017 (pdf)
Finalitzat el període per a presentar sol·licituds, es dona de termini fins el 19 de juny per a que es puguen esmenar les sol·licituds incompletes.
Sol·licituds a esmenar (pdf)
Reunida la Comissió avaluadora, es fa pública l'acta amb l'adjudicació de les beques.
Acta Dipu et beca 2017 (pdf)

ImprimeixCorreu-e

Llistat definitiu persones admeses i excloses borsa d'auxiliar administració general

examenL'anunci sobre la llista definitiva de persones admeses i excloses per a la constitució de la borsa d'ocupació de personal interí (auxiliars), nomenament del Tribunal de Selecció i data de celebració del primer exercici del procés està publicada al portal de transparència [C. Recursos/C.4. RR. HH. C4.3. Procesos de selección de personal] i en el tauler d’anuncis seu electrònica de la pàgina web de l'Ajuntament [www.montserrat.es].

ImprimeixCorreu-e

Borsa d'ocupació de socorristes i monitors/es per a la Piscina Municipal

Borsa piscinaVista la necessitat de que, per al funcionament de la piscina del Poliesportiu Municipal oberta durant l’estiu, hi haja personal amb formació adequada per a obrir-la al públic i dur en davant les activitats que es programen, s'obri una borsa de treball per a efectuar la contractació temporal de socorristes i monitors/es de natació.
Bases borsa temporal Piscina Municipal (pdf)
Finalitzat el període per a presentar candidatures, al següent document es pot consultar el llistat d'admesos i exclosos inicialment al procés, donant tres dies hàbils per a presentar al·legacions.
Llistat admesos i exclosos provisional (pdf)
Finalitzat el període d'esmena, es fa públic el llistat definitiu d'admesos i exclosos, la composició del Tribunal avaluador i el dia de entrevistes:
Llistat definitiu admesos i exclosos piscina (pdf)
Reunida la Comissió avaluadora el 29 de maig i entrevistats els candidats convocats, a continuació es pot consultar l'acta amb l'ordre de contractació a seguir.
Acta borsa piscina (pdf)

ImprimeixCorreu-e

Llistat persones admeses i excloses borsa d'auxiliar administració general

examenL'Anunci sobre la llista provisional de persones admeses i excloses per a la constitució de la borsa d'ocupació de personal interí (auxiliars) ha eixit publicada hui en el BOP núm. 81 de 28 d'abril de 2017, i que poden consultar-la en la seu electrònica de la web [Ocupació] i en el portal de Transparència apartat C.4. RR. HH.4.3. Procesos de selecció de personal.

ImprimeixCorreu-e

banner imatges futur

logo mancomunitat

NOTÍCIES MANCOMUNITAT
VALL DELS ALCALANS

Butlletí Municipal Digital

mail 256
Subscriu-t'hi

 •   Ací Estem

    Plaça Esglesia n1
    Montserrat 46192 (València)

    962 988 000
    962 998 058

    Segueix-nos

 •   Contacta

 •   Contacta

 •   Segueix-nos

    Ací Estem

    Plaça Esglesia n1
    Montserrat 46192 (València)

    962 988 000
    962 998 058

Datos de mapasDatos de mapas ©2015 Google
Datos de mapas
Datos de mapas ©2015 Google
Datos de mapas ©2015 Google