Skip to main content

VACANCES SOCIALS PER A MAJORS

S’obri el termini per a sol·licitar el programa de Vacances Socials de la Comunitat Valenciana. Aquest programa es posa en marxa per a oferir a les persones majors de la Comunitat la possibilitat de distrutar d’unes vacances en els llocs més turístics, amb la finalitat de fomentar l’intercanvi social i cultural a través d’activitats dissenyades per al desenvolupament personal i l’ocupació del temps lliure, entre altres.

Podran sol·licitar-ho les persones majors de 65 anys, o majors de 60 anys que perceben una PENSIÓ NO CONTRIBUTIVA o RENDA VALENCIANA D’INCLUSIÓ.

Les persones sol·licitants podran anar soles o acompanyades pel seu cònjuge o parella de fet. Així mateix podran anar acompanyades per el/la fill/a discapacitat/a, a càrrec, que tinga reconeguda una discapacitat igual o superior al 45%.

El termini per a la presentació de les sol·licituds finalitzarà el dia 15 de març de 2022. La sol·licitud es pot presentar telemàticament o en les oficines del Departament de Serveis Socials de l’Ajuntament de Montserrat amb cita prèvia.

Si necessiteu ampliar la informació podeu contactar amb els Serveis Socials municipals, concertant una cita amb el treballador social.

Com sol·licitar cita prèvia amb els Serveis Socials?

96 1020536

serveis.socials@montserrat.es

Més informació:  

http://bitly.ws/oP9I

Montserrat, ServeisSocials