• instancies2013 val
  • info2013 val
  • PGOU13

Anuncis Municipals

  • L’Ajuntament de Montserrat fa saber que de dijous a dissabte tindrà lloc el primer projecte d’agermanament entre Dourdan i Montserrat, i convida tots els veïns del poble a participar en les conferències de dijous i divendres i en el concert de dissabte, que serà retransmés per la televisió local i Internet. Per a més informació, consulteu la pàgina web municipal.
  • El Partit Popular de Montserrat comunica a tots els afiliats i simpatitzants que el dimarts, 21 d'octubre, a les 20.30 hores, hi haurà una reunió en la seu local del Partit Popular en què participaran tres diputats autonòmics.
  • La Regidoria de Serveis Socials comunica que ha organitzat un programa formatiu per a orientar pares i mares en l'educació dels fills. Les persones interessades poden presentar les sol·licituds a l'ajuntament fins al dilluns 27 d'octubre.
  • El Centre de Formació de Persones Adultes de la Vall dels Alcalans comunica que s'ha obert el termini de matrícula per al curs 2014-2015. L'horari per a inscriure's és de dilluns a dijous, de 17 a 20:30 hores, a l'Escola de Persones Adultes de Montserrat, al carrer d'Alfredo Garcia, número 30. Podeu informar-vos telefonant al 962 986 388 o al 636 495 819, en el mateix horari.

Últimes notícies

Els hostalers aposten pel valencià
24 Oct 2014 06:58Els hostalers aposten pel valencià

Des que la campanya «En valencià, més a gust» es posà en marxa, la llista d'establiments col·laboradors no ha deixat d'augmentar. Recentment, han signat el conveni amb l'Ajuntament de Montserrat [ ... ]

llegir més
Curs 'Energies renovables per a la rehabilitació e...
21 Oct 2014 07:17Curs 'Energies renovables per a la rehabilitació energètica d'edificis'

L'Agència Energètica de la Ribera i l'Associació Sinergia Solar han presentat el curs Energies renovables per a la rehabilitació energètica d'edificis, que tindrà lloc del 3 al 7 de novembre de  [ ... ]

llegir més
Informació important sobre el banc d'aliments
20 Oct 2014 07:51Informació important sobre el banc d'aliments

Les persones beneficiàries de la Creu Roja hauran de renovar la documentació al febrer i setembre per a continuar rebent l'ajuda d'aliments, ja que la situació familiar por haver canviat. 
/>D'al [ ... ]

llegir més
Programa Formatiu per a Pares i Mares
17 Oct 2014 09:34Programa Formatiu per a Pares i Mares

El Departament de Serveis Socials de l'Ajuntament de Montserrat ha organitzat la primera edició del Programa de Formació per a Pares i Mares. La finalitat d'aquest programa és orientar els pares i  [ ... ]

llegir més
Més
internet val

banner imatges futur

logo mancomunitat

NOTÍCIES MANCOMUNITAT
VALL DELS ALCALANS

Butlletí Municipal Digital

mail 256
Subscriu-t'hi