• instancies2013 val
  • info2013 val
  • PGOU13

Anuncis Municipals

  • La Regidoria de Cultura i Patrimoni fa saber que el joc de taula amb preguntes i respostes sobre Montserrat ja està a la venda i que es pot aconseguir en el Registre d'Entrada de l'ajuntament.
  • La Regidoria d’Educació i Formació informa que el divendres, 28 de novembre, a les 19.00 hores, es presentarà l'Espai Familiar, un nou servei municipal, a l'escola antiga del carrer d'Alfredo Garcia.
  • El Consorci Ribera i Valldigna convoca el veïnat de Montserrat a una reunió informativa sobre la taxa per tractament de residus domèstics que tindrà lloc el divendres 28 de novembre a les 19.00 hores, a la Casa de la Cultura.
  • L'Associació de Jubilats comunica que el divendres 12 de desembre, a les 14.00 hores, hi haurà un dinar en el Salón Campos. Les persones interessades poden apuntar-se a la Llar del Jubilat a partir de les 17.00 hores.
  • L'Escola Infantil Municipal comunica que la matrícula per a l'Escola de Nadal estarà oberta del dilluns 24 de novembre al divendres 5 de desembre.

Últimes notícies

Convocatòria del Ple ordinari de novembre
24 Nov 2014 11:26Convocatòria del Ple ordinari de novembre

El dijous 27 de novembre, a les 20.00 hores, tindrà lloc la sessió ordinària del Ple de l'Ajuntament a la sala de plens de la Casa Consistorial. El veïnat el podrà seguir en directe a través de  [ ... ]

llegir més
Naix l'Espai Familiar, un nou servei municipal
24 Nov 2014 07:34Naix l'Espai Familiar, un nou servei municipal

El divendres 28 de novembre, a les 19 hores, es presentarà a l'escola antiga (c/ d'Alfredo Garcia, s/n) l'Espai Familiar, un servei adreçat a famílies amb xiquets  i xiquetes entre 0 i 12 anys [ ... ]

llegir més
A la venda COMVA, el joc de Montserrat
24 Nov 2014 07:30A la venda COMVA, el joc de Montserrat

Ja ha eixit a la venda COMVA, el joc de taula de preguntes i respostes sobre Montserrat. Es pot adquirir en el Registre d'Entrada de l'ajuntament per 12 euros.

COMVA ha estat un treball col·laboratiu [ ... ]

llegir més
Xarrada sobre la taxa per tractament de residus do...
24 Nov 2014 07:27Xarrada sobre la taxa per tractament de residus domèstics

Saps com funciona la taxa per tractament de residus domèstics? El Consorci Ribera i Valldigna ho explicarà a les persones interessades el proper divendres, 28 de novembre, en la xarrada «Per què p [ ... ]

llegir més
Més
internet val

banner imatges futur

logo mancomunitat

NOTÍCIES MANCOMUNITAT
VALL DELS ALCALANS

Butlletí Municipal Digital

mail 256
Subscriu-t'hi