Descarga app Montserrat Info
Portal de transparencia

Bienestar Social

 • Teléfono:
  961 020 536
  Fax:
  962 998 058
  E-mail:
  Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla. 
  Horario:
  de lunes a viernes, de 9 a 14 horas
  La atención del personal técnico de Trabajo Social se hará con cita previa, martes y jueves, de 9 a 14 h.
  Dirección:
  c/ Bon Aire, 20, 46192 Montserrat

  Dentro de este departamento están los Servicios Sociales, que es un sistema de protección social dirigido a toda la población, al igual que el sistema educativo, la sanidad o las pensiones.

  Los servicios sociales municipales, por medio de diferentes actuaciones vinculadas a la prevención, el tratamiento y la reinserción, pretenden mejorar la calidad de vida y la cohesión social, así como fomentar la participación ciudadana en la resolución de sus problemas y conflictos.

  • Informa sobre prestaciones a las familias por hijo a su cargo, título de familia numerosa, abogado de turno de oficio para separaciones, violencia de género, ayudas estatales, coordinación con la AEDL para la gestión de la bolsa de trabajo.
  • Acogimiento familiar, teleasistencia de violencia de género y de la tercera edad, ayudas de emergencia, entrega de alimentos de la Cruz Roja, solicitudes de balnearios y destino vacacional para la tercera edad, comer en casa, pensiones no contributivas, tarjetas sanitarias, Servicio de Ayuda a Domicilio, solicitud de ayudas a personas dependientes, abono social y tarjeta cultural para la tercera edad, renta mínima ciudadanía, tarjetas de aparcamiento de minusvalía, informes de arraigo para extranjeros, trámites solicitados y coordinados con otros servicios como el juzgado y la policía local.


NOTICIAS

Los servicios sociales municipales se presentan de nuevo

Presentació SS quarta pota AvivaEl divendres 1 de març a les 13.30 h tindrà lloc la presentació del departament dels Serveis Socials a la Casa de la Cultura. Tot seguit, es farà una visita guiada a les instal·lacions del centre de Serveis Socials, al carrer Bon Aire, número 20. La Regidoria de Serveis Socials organitza per segon any consecutiu una jornada de portes obertes perquè tota la ciutadania puga conéixer els serveis socials municipals, l’equip de professionals, els recursos i les prestacions que ofereixen.

Amb això, Montserrat se suma a la campanya «La quarta pota» promoguda per la Generalitat Valenciana a través de la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, amb la qual es pretén posar en valor els serveis socials municipals i els seus professionals com a pilars fonamentals de l’estat del benestar, al costat de la sanitat, l’educació i el sistema de pensions.

Imprimir Email

Programa Bono Respiro 2019

Serveis Socials Bo Respir 2019 3
La Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives ha convocat una 
nova edició del programa Bo Respir per a 2019, una línia d’ajudes destinades a finançar l’estada temporal en residències. Es podran sol·licitar fins al 4 de febrer de 2019.

Aquestes ajudes estan adreçades a persones dependents que s'atenen habitualment al seu domicili i que requereixen una altra persona per a la cura i realització de les tasques bàsiques i instrumentals de la vida diària. Concretament, es financen les estades en residències de caràcter temporal, això és,  durant un mes, alguns caps de setmana o setmanes al llarg de l'any, per tal de facilitar el descans de les persones curadores.

Per a més informació, podeu telefonar al departament de Serveis Socials de l’Ajuntament de Montserrat (96 102 05 36) o contactar per correu electrònic en l’adreça 
Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla..

Imprimir Email

Actividades contra la violencia de género

25 DE NOVEMBRE DIA INTERNACIONAL CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE definitiu
Amb motiu del Dia Internacional per a l’Eliminació de les Violències cap a les Dones, la Regidoria de Serveis Socials ha organitzat dos tallers a l’edifici de Serveis Socials per a sensibilitzar sobre les violències masclistes, que malauradament continuen instal·lades en la nostra societat.

El dimecres 28 de novembre, a les 17 hores, tindrà lloc el taller «Ferramentes pràctiques per a la participació ciutadana i associacionisme de les dones a nivell local».

I el divendres 30 de novembre, a les 10.00 hores, s’impartirà el taller «Posa’t flamenca», sobre autoestima i apoderament. És una experiència i procés des de la perspectiva de gènere per a augmentar l'autoestima, apoderar-se i experimentar el flamenc com una ferramenta de canvi personal i de transformació social.

Imprimir Email

La Setmana del Major ofrece actividades para un envejecimiento activo

Cartell Setmana del Major 001 1
Del 22 al 26 d’octubre se celebra la Setmana del Major a Montserrat. Sota el títol «Per un envelliment actiu» s’han organitzat diversos tallers tant per a la gent major com per a tot aquell que estiga interessat a participar-hi.
Del dilluns 22 i dimecres 24 d’11.00 a 12.30 h tindrà lloc el taller «Millora els coneixements sobre l’ús del mòbil per a persones majors» a la Llar de la Gent Major.

El dimecres 24 de 18.00 a 19.00 h es realitzarà el taller «Gestió de l’estrés de les persones cuidadores» al centre socioeducatiu Depén de Tu.

Per últim, el divendres 26 a les 10.00 hores es farà el taller «Com adaptar la nostra vida després de la jubilació» a la Llar de la Gent Major.

Per a més informació podeu acudir a Serveis Socials (c/ Bon Aire, 20), a l’Ajuntament de Montserrat (pl. Església, 1) o a www.montserrat.es.

Imprimir Email

Ayudas al alquiler de viviendas 2018

CARTEL AYUDAS ALQUILER 2018 VALS'han convocat les ajudes al lloguer de 2018, que permeten obtindre fins al 50 % del preu del lloguer sempre que es complisquen els requisits establits en la convocatòria per a pagar els rebuts de l'any 2018. Hi ha dos programes d'ajudes, la línia de lloguer genèric i la línia de lloguer jove. Les sol·licituds es podran presentar fins al 6 d'agost de 2018 inclusivament.

Qui pot demanar aquesta ajuda?

Les persones titulars d'un contracte d'arrendament, per a l'habitatge que siga el seu domicili habitual i permanent, que complisquen aquestes condicions:
 • El preu del lloguer ha de ser inferior als límits fixats per a cada municipi.
 • Els ingressos de la unitat de convivència (IUC), suma dels ingressos de totes les persones que tinguen el domicili en aquest habitatge, no han de superar uns límits prefixats, d'ara en avant límit d'ingressos de la unitat de convivència (LIUC).
 • Ingressos inferiors a 3 vegades l'IPREM amb caràcter general.
 • Per a poder accedir a les ajudes s'haurà d'acreditar un mínim d'ingressos de 0,3 vegades l'IPREM.

Quin programa s'ha de demanar, lloguer jove o lloguer genèric?

La línia de lloguer jove la poden sol·licitar les persones titulars de contracte d'arrendament menors de 35 anys en el moment de la sol·licitud. Tots els membres de la seua unitat de convivència han de ser menors de 35 anys. Només s'admet que se supere aquesta edat si es tracta d'una persona dependent. L'ajuda de lloguer jove és incompatible amb qualsevol altra ajuda destinada a lloguer. Si heu rebut o penseu que podeu rebre alguna ajuda per al pagament del lloguer (del vostre ajuntament, una altra conselleria, Creu Roja, ONG...), no podreu obtindre l'ajuda de lloguer jove.

La línia de lloguer genèric no té requisits d'edat i és compatible amb algunes de les ajudes que tramiten altres organismes, en situacions d'especial vulnerabilitat, fet que s'haurà d'acreditar. 

Per a més informació, feu clic ací.

Imprimir Email

banner imatges futur

Logo FSE

PROGRAMAS DE EMPLEO

logo sempre teua

 •   Aqui estamos

    Plaça Esglesia n1
    Montserrat 46192 (València)

    962 988 000
    962 998 058

    Siguenos

 •   Contacta

 •   Contacta

 •   Siguenos

    Aqui estamos

    Plaça Esglesia n1
    Montserrat 46192 (València)

    962 988 000
    962 998 058

Datos de mapasDatos de mapas ©2015 Google
Datos de mapas
Datos de mapas ©2015 Google
Datos de mapas ©2015 Google